• Săptămâna aceasta, valorile termice vor fi uşor mai mici decât cele normale pentru această perioadă, pentru ca apoi să crească spre sfârşitul intervalului.
  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 3 – 31 mai.
  • Citește Vremea în primele două săptămâni din luna mai. Zonele cu temperaturi de 29 de grade Celsius.

Vremea în săptămâna 3-10 mai 2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în jumătatea nordică a ţării, dar mai ales în extremitatea de nord, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

Vremea în săptămâna 10-17 mai 2021

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nord-vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Vremea în săptămâna 17-24 mai 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil uşor mai coborâte, local, în regiunile nordice şi estice. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va avea o tendinţă uşor deficitară, în cea mai mare parte a ţării.

Vremea în săptămâna 24-31 mai 2021

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifce pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea vestică a acesteia.