OFF/ON THE RECORD, 10 iulie 2022. Invitat, ora 22.00: Georgiana Iorgulescu, director executiv Centrul pentru Resurse Juridice

Dosarele din instanță legate de verificările pe teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă au dus la sesizarea CSM și Inspecției Judiciare de către mai multe organizații civice. Cum au gestionat magistrații cazurile în care este implicat premierul în exercițiu al României, cât de independentă este Justiția dar și judecătorii când vine vorba despre personaje politice importante și aflate la putere în România, cât de funcțională este Justiția în regimul Klaus Iohannis – afli de la Georgiana Iorgulescu, director executiv al Centrului pentru Resurse Juridice, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

Despre cum gestionează președintele României controversata problemă a Legilor Securității, ce probleme sunt în pachetul legislativ apărut public și despre cum a ajuns România la 32 de ani de la Revoluție să se întoarcă la reflexele Securității comuniste – îți vorbește duminică, de la ora 22.00, Georgiana Iorgulescu, director executiv al Centrului pentru Resurse Juridice, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.