Coaliția PNL-PSD a adoptat modificările Codului Penal și Codului de Procedură Penală, nu a pus prag la abuzul în serviciu dar a reintrodus probele rezultate din MSN în dosarele penale, interferând din nou serviciile de informații în actul de Justiție. În plus, proiectele de lege au fost contestate la CCR de către ÎCCJ, Avocatul Poporului și câteva din partidele de Opoziție.

Cum s-a împiedicat coaliția în abuzul în serviciu? Ce spune MJ despre reintroducerea SRI în Justiție? Care sunt așteptările de la noii șefi ai DNA, PG și DIICOT, având în vedere că România intră într-o perioadă electorală și pre-electorală? Ce se întâmplă cu dosarele istorice ale României? Cum pot fi opriți condamnații definitiv să fugă din România? Ce se întâmplă cu pensiile speciale ale magistraților? Renunță PNL la ministerul Justiției după rocada premierilor?

La toate aceste întrebări dar și la multe altele îți răspunde luni, de la ora 21.55, Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $