De ziua mărțișorului ne-am jucat puțin, în redacție. Monica Mihai, Alice Stroescu și cu mine am avut de ales unul din trei mărțișoare aduse de 3 colegi care au rămas anonimi până la un punct. Fiecare fată și fiecare băiat a explicat de ce a ales mărțișorul respectiv. Te las să vezi ce a ieșit.

Ce mărțișor alegi?

Ioana Voicu: Îmi place ăsta din mijloc, e o ramură, pare de măslin din ce îmi dau eu seama, îmi place că are legătură cu natura.

De ce crezi că o să-i placă mărțișorul ales de tine?

Edi Gaftoi: E un simbol care poate reprezenta începutul unei relații frumoase.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ce e special la acest mărțișor?

Ioana Voicu: Măslinul este cel mai important copac din Grecia, este foarte apreciat și este asociat cu zeița Atena, zeița păcii, a înțelepciunii și fericirii.

Ce mesaj ai pentru ea?

Edi Gaftoi: Mademoiselle, tu étais formidable, j’étais fort minable nous étions formidables(n.red.: Domnișoară, tu erai formidabilă, eu eram patetic, noi eram formidabili împreună).

Ce mesaj ai pentru el?

Ioana Voicu: Îl aștept și la anul, tot cu un mărțișor din natură, pentru că văd că se pricepe și e pe același vibe cu mine. Poate o lună, un soare, o stea, o floare… cine știe? I like it, îl aștept și la anul!


După mine a urmat Monica Mihai. Mărțișorul care i-a plăcut mai tare i-a amintit de copilărie, când aștepta cu emoții ziua de 1 martie. Aceeași zi venea pentru Vlad Craioveanu cu o șansă mare să cucerească toate fetele din școală.

Ce mărțișor alegi?

Monica Mihai: Cel mai mult mi-a plăcut mărțișorul cu fetița, mi se pare că este feminin, drăgălaș, jucăuș… așa cum este 1 Martie.

De ce crezi că o să-i placă mărțișorul ales de tine?

Vlad Craioveanu: Pentru că aceste două fire reprezintă destinul împletit al unei femei cu un bărbat. Albul reprezintă femeia, roșul bărbatul, iar floarea reprezintă rezultatul semințelor pe care le-a plantat femeia. Asta a dus la această floare. Ce semeni, aia culegi.

Care crezi că va fi reacția ei?

Vlad Craioveanu: Din ce îmi amintesc eu, în școală chiar vedeam o mare sărbătoare pentru că aveam un motiv să le dau fetelor mărțișoare, iar ele mă pupau. Era mai mult decât suficient pentru mine.

Ce mesaj ai pentru el?

Monica Mihai: Cred că trebuie să avem o discuție, eu și cel care a ales mărțișorul. Cumva, fără să fi stat de vorbă, a reușit să-și imagineze că am acea latură copilărească. Nu o arăt, dar ea e acolo.


A intrat în jocul mărțișorului și Alice Stroescu, colega noastră pasionată de social media. I s-a potrivit mănușă un mărțișor bine ancorat în prezent,
adus de Cosmin Dominte, unul dintre cei mai creativi oameni pe care îi cunosc.

Ce mărțișor alegi?

Alice Stroescu: Cel mai mult mi-a plăcut TikTok-ul.

De ce crezi că o să-i placă mărțișorul ales de tine?

Cosmin Dominte: Dacă ea e din generația actuală și se joacă mult pe platorma asta, o să-i placă.

Ce e special la acest mărțișor?

Alice Stroescu: Ne ajută foarte tare, lucrăm pentru un canal de social television, la un click distanță vezi ce face oricine, ce idei au, ce prostii au făcut în vacanță.

Ce mesaj ai pentru ea?

Cosmin Dominte: Îi doresc să vină cu energia aia frumoasă așa cum vine primăvara și să o pună aici în proiectele pe care le facem noi.

Ce mesai ai pentru el?

Alice Stroescu: Dacă a ales un astfel de mărțișor e, dacă nu tânăr, cu siguranță spirit tânăr. Îi doresc să păstrează energia bună și să-i crească numărul de followers(urmăritori pe rețelele de socializare, n.red.).