• Femei de business din România îți spun ce vor de la bărbați.
  • Cristina Chiriac: Bărbatul care dă claritate este esențial în viața unei femei lider.
  • Cristina Chiriac este soție și mamă a doi băieți.

În afaceri, doamnele pot face greșeli. Ele știu că din erori înveți. Cifrele, taskurile și deciziile sunt partenerii de nădejde. Însă, în dragoste, nu-și permit jumătăți de măsură.

Ele sunt hotărâte și știu ce vor: un bărbat de care să le fie drag și la finalul unei zile grele. Dragul lor are multe calități, care umbresc defectele. Vreau să-ți prezint bărbatul perfect în viziunea femeilor puternice, care par să nu aibă nevoie de nimic.

Ți-o prezint întâi pe Cristina Chiriac. Ea este un nume consacrat în mediul de afaceri din România. Cristina și Dragobetele ei au creat o conexiune care supraviețuiește de 18 ani. Ea – în lumina reflectoarelor. El – medic militar, care vrea intimitate. Așa că soțul a avut o singură șansă: Să-i fie partener. Sau să fie spectator.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„În momentul în care nu m-aș mai simți iubită, plec singură”

În momentul în care nu m-aș mai simți iubită, plec singură. Dimineață l-am întrebat pe bărbatul meu ‘Ia spune, cine e cocoșul în familia noastră?’. Și mi-a zis ‘Eu sunt cocoș și tu ești cocoșică’. Mă susține și e cel care îmi înțelege nevoile cu care discut și cu care pot să îmi spun frământările. Mi-e drag de el, mi-e drag de soțul meu pentru că în final, după atâția ani de zile, a înțeles cum este să trăiască cu mine în suflet și în casă”, a spus Cristina Chiriac, președinte CONAF.

În viziunea Cristinei, pentru o femeie lider, bărbatul perfect este cel care înțelege că viața ei înseamnă business. Cel care oferă libertate și confort. Care o poate tempera și ridica. Cel care îi arată ce calități deține. „Bărbații care m-au atras dintotdeauna n-au fost cei frumoși, ci au fost cei inteligenți”, a completat Cristina Chiriac.

Alex, host Smart Radio, e convins ca fiecare femeie are, undeva, un barbat ideal: „Fiecare are bucata lui de raft de viniluri din care își alege ce vrea sa asculte. Și cred că așa e și cu bărbatul ideal. Depinde de ce vrei să asculți”.