• Bogdan Vlădău este unul dintre cele mai apreciate modele din industria de fashion.
  • Bogdan a participat la numeroase show-uri TV în ultimii 5 ani.
  • A fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din România.
  • În 2017, Bogdan s-a căsătorit cu modelul Gina Chirilă și au o fetiță împreună.
  • Bogdan și Gina spun că sărbătoresc iubirea în fiecare zi.

Multe dintre noi pot spune dragul meu e inginer, sau dragul meu este IT-st, unele pot spune dragul meu e avocat sau dragul meu e antreprenor. Dar câte putem spune dragul meu este model, la propriu? Bogdan este unul din cele mai apreciate modele din industria românească de fashion.


L-ai vazut și în show-uri TV, iar presa l-a cuplat cu unele din cele mai cunoscute și frumoase femei din România. Însă, în 2017, Gina Chirilă l-a cumințit, iar Bogdan recunoaște că odată ce ai ieșit din lumina reflectoarelor, lucrurile se schimbă.


Bogdan Vlădău: „Cel puțin din experiența mea, pot să vă spun că femeile au o atracție mai mare către tine în momentul în care ești la televizor, după care scade interesul, nu mai este la nivelul ăla la care era atunci. Soția mea chiar face mișto de mine pe tema asta că atunci când eram burlac în 2013, când mă prezentau, când intram într-o emisiune la Antena 1, că atunci era emisiunea acolo, îmi spuneau cel mai râvnit burlac din România. Și Gina face mișto de mine pe tema asta și eu îi spun, da: cel mai râvnit burlac din preistorie, poate.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT


Cum Bogdan a fost și, poate încă este, bărbatul ideal pentru multe femei, am vrut să aflu cum vede el bărbatul ideal.

Bogdan Vlădău: „La 30 de ani, probabil că bărbatul ideal pentru mine era un bărbat bogat, frumos și care primea foarte multă atenție. La 42 aproape, nu mai este deloc așa. Mi se pare că este mult mai important să te dezvolți pe plan spiritual pentru că, corpul ăsta oricât de frumos ar fi, îl lăsăm aici, banii oricât de mulți ar fi, îi lăsăm aici, venim în curul gol, cum zice românul și plecăm la fel și atunci tot ce luăm cu noi este doar partea sufletească și binele și bucuria pe care am lăsat-o în urma noastră.”


Bogdan și Gina sunt căsătoriți de 4 ani, iar familia li s-a întregit cu micuța Katia.

Bogdan Vlădău a devenit celebru datorită participării sale la celebra emisiune „Burlacul”, prezentată de Cătălin Botezatu dar și datorită relației cu Iulia Vântur pe care a avut-o în 2009. Acesta absolvit colegiul Ion Luca Caragiale, secția matematică – fizică și Universitatea Româno-Americană, iar din anul 1999 și-a inceput cariera de model. A lucrat alături de designeri renumiți ca Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu, Doina Levintza, Catinca Roman, Rita Mureșan etc.