Ce știu bărbații despre femei și ce ar mai vrea să cunoască. „Fiecare femeie are ceva dumnezeiesc în ea”

  • Oricât de multe am știi despre femeie, de fapt nu știm nimic.
  • Toni Grecu: „Femeia are super-puteri”.
  • Bărbații recunosc că, și în zilele noastre, femeia rămâne o ființă misterioasă.

Freud spunea că femeia e o creatură menită să fie iubită, nu înțeleasă.

Misterul din jurul reprezentantelor sexului frumos frământă în continuare bărbații. Nici astăzi, ei nu știu să spună ce știu și ce nu știu despre femeia de lângă ei.

Iată ce cred ei că au aflat până acum și ce ar mai vrea să cunoască.

Toni Grecu: „Femeia este mai puternică decât bărbatul”

Toni Grecu, despre femei
Foto: Aleph News

„Femeile au super-puteri. Fiecare femeie de pe fața pământului cred eu că are ceva dumnezeiesc în ea care o face puternică. Oricum mai puternică decât bărbatul”, a spus Toni Grecu.

„De când a apărut femeia pe pământ, ea a devenit un subiect de gândire pentru un bărbat și motivul lui de a se gândi la ceva interesant”, a mai spus comediantul.

„În ultimii ani nu am învățat nimic. În primii ani am avut de învățat cel mai mult pentru că atunci descopeream universul feminim. Nu știu multe, deși am impresia că știu multe. Aș vrea să știu totul, dar cred că nu îmi ajunge o viață”, a adăugat Toni Grecu.

„Femeile pot face pereții să stea în echilibru, pot face orice”

Misterul femeilor pare ca te năucește de mic. Cum vede un copil femeia.

Victor, un copil care vorbește despre femei
Foto: Aleph News

„Mie îmi place de femei că au păr frumos și ochi frumoși. Femeile se îmbracă cu rochii și se încalță cu pantofi. Gătesc bine, pot să facă pereții să stea în echilibru, pot să facă orice. Mie îmi plac femeile, mereu aduc jucării, mai aduc bănuți pentru jucării, mai fac bănuți pentru jucării”, a spus Victor, un copil.

Întrebat dacă știe ce fac femeile în timpul lor liber, Victor a spus că: „Habar n-am ce fac femeile în timpul lor liber și aș vrea să știu într-o zi”.