• Ciocolata, afrodisiac și pod spre iubire, i-a unit pe Alina și Dorian
  • Dorian a visat încă de la șapte ani că va avea propria rețetă de ciocolată
  • Ciocolata i-a unit – au împreună și un business respectat, și o fiică minunată
  • Dorian și Alina experimentează cu vin roșu, căpșune și cardamom

Reîndrăgostește-te de…ciocolată. Ciocolata nu te judecă, nu te-ntreabă „eu cu ce mă-mbrac?”. Ciocolata e iubire în stare pură, peste 80%. Alina este ciocolatier și meseria ei e să creeze iubire.

Cum a început totul

Cu un curs pe care l-a făcut acum patru ani în Belgia. Atunci a învățat că desertul atât de răspândit poate să fie banal, dar, cu inspirație și pasiune, ajunge să fie divin. Și, uite-așa, s-a reîndrăgostit.

Gustam și din rețetele belgienilor și de două ori am avut senzația să zic WOW, aici trebuie să ajungem și noi trebuie să îi dau atenție, trebuie să mă uit la ea, să mă uit la 40 de grade, trebuie să văd dacă lucește, dacă mai are nevoie de timp, ea are nevoie și de timp.”, explică Alina Lungu, ciocolatier.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Alinei, ciocolata i-a adus și iubirea. În urmă cu 10 ani l-a cunoscut pe Dorian, tânăr chipeș, cu o mică făbricuță de ciocolată artizanală. Împreună dezvoltă rețete noi cu vin roșu, căpșuni, cardamom și alte ingrediente afrodisiace.

Nu există zi în care să nu discutăm despre ciocolată, i-am zis într-o zi că nu știu despre ce am discuta dacă nu am discuta despre ciocolată și cred că ne și leagă pentru că ne place foarte mult.”, a mai spus Alina Lungu.

Cum nu trece zi fără să guste un strop de dulce, Alina are mereu zâmbetul pe buze. Iar cu zâmbetul pe buze poate să răspundă din inimă la întrebările jucăușe. Din câteva cuvinte, îți dai seama că emană iubire.