• În fiecare an, revista People desemnează cel mai sexy bărbat în viaţă.
  • Sex simbolurile masculine din toate timpurile au mandibula evidențiată.
  • Actori ca Brad Pitt sau George Coolney sunt de neclintit în topuri.

Te-ai uitat ani de zile la filme cu Brad Pitt sau George Clooney. Când auzi David Beckham ai în minte un chip. Sunt barbaţi fără egal în topurile celor mai sexy. De ce? Gabi Pătrulescu a făcut portretul bărbatului ideal.

Cum trebuie să arate acest bărbat?


Gabi Pătrulescu, corespondent Aleph News: „Am vorbit cu un psiholog și am aflat care sunt trăsăturile ideale. Prima și cea mai importantă e mandibula evidenţiată. O vezi la simbolurile masculine din toate timpurile. Această linie a fălcilor e o trăsătură tipic masculină care arată agresivitate, dar şi mult testosteron. Și mai e un detaliu care ne place. Ne plac ochii care au formă dreptunghiulară. Atât arcada sau pleoapa sunt mai mult drepte decât rotunjite. Sunt trăsături pe care le au Brad Pitt, Tom Cruise și alți bărbați celebri.”

Cât de important este zâmbetul?

E important și are un efect mai puternic atunci când fizionomia bărbatului exprimă seriozitatea. Zâmbetul și seriozitatea fac rețeta perfectă a atracției.
Seriozitatea vine la pachet cu un nas proeminent, mai mare, dar şi cu pomeţi proeminenţi. Trăsăturile osoase sunt preferate. Când sunt proeminente ele arată un om, oarecum, mai trecut prin viaţă. Pe de altă parte este important ca zâmbetul să fie întâmpinat de dinţi frumoși.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ