• Valentine’s Day nu e o zi obișnuită, mai ales pentru cuplurile creative
  • Restaurantul unde vor petrece cei doi îndrăgostiți s-a pregătit din timp
  • Diana și Andrei sunt împreună de mai bine de 7 ani


Dragostea este atunci când știi că ea îi pregătește lui o surpriză gastronomică, asezonată cu afrodisiacul suprem: iubirea creativă!

Pentru cuplurile creative, Valentine’s Day este orice, dar nu o zi obişnuită. Ne-a spus asta chiar Diana, o tânără influencer.

Ea și Andrei sunt împreună de mai bine de şapte ani. S-a gândit să profite că s-au redeschis localurile şi a venit la un restaurant de cinci stele să rezerve o cină romantică de fine dining.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Aştept sincer să vină şi el cu o surpriză. În general, cam vine fiecare cu un aport. Suntem împreună de şapte ani şi am avut mai multe surprize de-a lungul anilor. Cred că preferata mea a fost când am luat un borcănaş pe care l-am umplut cu idei de date-uiri, de ieşiri, de experienţe împreună şi planul nostru era ca în fiecare săptămână să extragem câte un bileţel până consumăm tot borcănaşul. Erau experienţe atât de variate de la să urcăm pe munte până la să mergem acum la aeroport să ne cumpărăm un bilet de avion.”, a spus Diana Rogo, influencer.

Ce planuri și-a făcut pentru Valentine’s Day

Sa mergem la un masaj, apoi să venim acasă, să ne gătim, să stăm puţin separaţi şi să ne putem aranja, apoi să venim aici, să luăm cina, să degustăm meniul, după ce ajungem acasă mă gândesc că o să umplem cada cu apă caldă şi ne relaxăm.”, a mai adăugat aceasta.

Cum alegi un meniu demn de o cină romantică

Restaurantul unde își vor petrece seara cei doi îndrăgostiți s-a pregătit din timp pentru marea zi. Are un meniu cu preparate sofisticate, pe care le poti primi și acasă. Iar festinul comandat vine cu instrucțiuni de plating chiar de la chefi.

Am pregătit un mille-feuille cu ţelină şi trufe pe care aşteptăm să îl băgăm în cuptor, după care să îl porţionăm şi să îl punem alături de felul principal care se va regăsi în meniul de Valentine’s Day. Meniul va fi construit din cinci feluri de mâncare. Acestea fiind un amuse-bouche, o gustare caldă, una rece, un fel principal şi un desert”, a explicat Ionuț Crișan, chef.