• Edith Piaf și Marcel Cerdan au format unul dintre cele mai celebre cupluri din Franța.
  • Cerdan, care avea soție și trei copii, a fost fermecat de vocea cântăreței.
  • Edith Piaf a lăsat lumii melodii ca „Non, je ne regrette rien”, „Hymne a l’Amour”.
  • Cerdan a fost primul mare boxer al Franței, campion mondial la categoria mijlocie.
  • Marylin Monroe nu a vrut inițial să se întâlnească cu Joe DiMaggio.
  • Căsătoria a fost tumultoasă și s-a încheiat după doar nouă luni.
  • Relația lor de iubire a continuat mult după cei doi nu au mai fost împreună.
  • Joe DiMaggio nu s-a recăsătorit niciodată după mariajul cu Marylin.
  • David Beckham și Victoria s-au îndrăgostit la prima vedere.
  • Cei doi s-au întâlnit la meciurile lui Manchester United, acolo unde juca David.
  • Pe 25 ianuarie 1998, David i-a oferit Victoriei un inel cu diamant de trei carate.
  • Cei doi sunt căsătoriți de 22 ani și au patru copii împreună.
  • Gerard Pique și Shakira s-au întâlnit pe platourile de filmare ale melodiei Waka Waka.
  • Cei doi sunt născuți în aceeași zi, 2 februarie, la distanță de 10 ani.
  • Pique și Shakira au doi copii, Milan și Sasha, dar încă nu vor să se căsătorească.

Există oameni obișnuiți și există oameni de legendă. Există iubiri obișnuite și iubiri de legendă. Iar uneori există chiar și iubiri de legendă între oameni legendari. Descoperă-le și reîndrăgostește-te!


Când două lumi se întâlnesc, ies scântei. Iar iubirea crește exponențial. Poveștile de dragoste dintre celebrități au fascinat dintotdeauna publicul, iar eu îți voi prezenta acum câteva cupluri celebre, care și-au trăit sau își trăiesc încă poveștile de iubire în lumina reflectoarelor.

Edith Piaf și Marcel Cerdan au fost un cuplu „glamour” pentru Franța anilor ’40-’50, după Al Doilea Război Mondial. Amândoi au pornit de jos. Ea… cânta pe străzi, ca să aibă ce mânca. Departe, în Alger, el se lupta… la propriu ca să trăiască.

Edith și Marcel s-au întâlnit în 1947, într-un cabaret. A fost dragoste la prima vedere. Iar ei au devenit în scurt timp cuplul de aur al Franței. În septembrie 1949, Piaf a înregistrat “Hymne a l’Amour” o piesă compusă chiar de ea, pe care i-a dedicat-o lui Marcel.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

O lună mai târziu, totul se năruie. Edith avea spectacol la New York, iar el boxa în Franța. În seara dinaintea meciului e mistuit de dorul ei, așa că se urcă în avion și pleacă peste ocean, pentru doar câteva clipe alături de iubită. Avionul nu ajunge însă la destinație. Se zdrobește de munții Redondo și nu există niciun supraviețuitor.


Te duc acum în America. Acolo, o altă poveste de iubire cu protagoniști celebri s-a derulat sub ochii publicului. Cea dintre Marylin Monroe și Joe DiMaggio. Un an și jumătate a curtat-o Joe pe Marylin, până a convins-o să-l ia de bărbat.

Dar flacăra iubirii lor a ars repede. Cei doi au rezistat doar 9 luni căsătoriți, însă ceva mult mai trainic a rămas: o prietenie sinceră și puternică. Joe DiMaggio i-a fost alături toată viața lui Marylin și a stat lângă ea când aceasta lupta cu depresia. După ce actrița a murit, în 1962, Joe a trimis trandafiri vreme de 20 de ani, de 3 ori pe săptămână, la mormântul ei. S-a oprit abia în 1999, când a murit și el.


În zilele noastre, relațiile între celebrități nu și-au pierdut din strălucire. Publicul e în continuare fascinat de poveștile lor de iubire. Cine nu știe, de exemplu, de David și Victoria Beckham? Erau aproape niște copii când s-au cunoscut, deși amândoi erau deja celebri. Era 1997. David era star la Manchester United, iar Victoria făcea furori în lumea-ntreagă cu trupa Spice Girls. După zece luni de relație, s-au căsătorit. Mariajul lor a trecut peste câteva hopuri, dar rezistă de 22 de ani.


Fotbalul și lumea muzicii se atrag, e clar. Uite alt cuplu celebru, care demonstrează că există iubire între cele două lumi. Povestea de dragoste dintre Pique și Shakira a început în 2010. El se pregătea să joace la Cupa Mondială, ea – să cânte imnul competiției. Iubirea lor durează de mai bine de 10 ani. În 2017, Shakira i-a dedicat lui Pique piesa „Me Enamore”.