• Eduard și Clara au recreat secvența de dans din celebrul film „Parfum de femeie”
  • Clara dansează de șapte ani tango, dar spune că dragul ei nu trebuie să știe să se miște perfect
  • Clara Pop: „Dragoste e atunci când el îmi face cafeaua dimineața”

Și cu ochii închiși bărbatul perfect va ști să te facă să dansezi cel mai senzual dans. Va ști când să se apropie de tine, pentru ca apoi să faceți pași perfecți, împreună. Tot el va ști când să țină ritmul, pentru că tu ești draga lui.

Și câte dintre noi nu am visat să dansam împreună cu iubitul tango ca în „Parfum de femeie”. Să ne lăsăm conduse în dans ca în viață de partenerul perfect, cel care știe să îmbine masculinitatea și forța cu eleganța, dar care să nu uite niciodată să fie tandru și pasional. Eduard și Clara au recreat secvența de dans din celebrul film al lui Pacino.

Cu toate că dansează tango de peste șapte ani cu Eduard, Carla spune că dragul ei nu trebuie să știe să se miște perfect.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Clara Pop, coregrafă: „Bărbatul perfect nu trebuie neapărat să danseze tango. Bărbatul perfect… o să-l descriu pe prietenul meu. Să fie foarte atent la detalii. Ceea ce el este în fiecare moment. Știe să amortizeze orice ceartă, nu știu cum face chestia asta. Dragoste e atunci când el îmi face cafeaua dimineața.”

Așa că, dintr-o lume a dansului, Clara a ales să îi fie iubit un actor. Laurențiu nu dansează profesionist, dar nu o deranjează deloc și trăiește intens în fiecare zi.

Laurențiu Lungu, actor: „E un întreg univers în care credeam că nu o să ajung. Nu credeam că o să fiu atât de norocos încât să se întâmple cu ea. Dragoste e atunci când mă trezesc dimineață și în dreapta mea e ea.”

Un tango nu se uită niciodată. E ca parfumul femeii care face orice bărbat să se întreacă pe sine.