Dragostea plutește în aer la Casa Albă. Jill Biden a decorat reședinta cu inimioare de Ziua Îndrăgostiților, sărbătoarea ei preferată

Sursa foto: Instagram @flotus
  • Casa Albă s-a pregătit de de Ziua Îndrăgostiților.
  • Jill Biden a decorat reședința cu inimioare pe care sunt scrise diverse mesaje.
  • Joe Biden a menţionat într-un interviu că Ziua Îndrăgostiţilor este o sărbătoare aparte în familia sa datorită lui Jill.

Ziua Sfântului Valentin se simte și la Casa Albă. Prima Doamnă a Statelor Unite a decorat reședința cu inimioare. Cu acest prilej, Joe Biden a mărturisit că Valentine’s Day, așa cum o numesc americanii, este sărbătoarea preferată a soției sale.

Jill Biden, soţia preşedintelui Americii, Joe Biden, a pus la cale o surpriză de Ziua Îndrăgostiţilor şi a decorat curtea Casei Albe cu pancarte în formă de inimă, scrie TODAY .

Prima Doamnă a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini şi a explicat şi simbolistica gestului său.

Ea spune că şi-a dorit să îşi aducă aminte de copilărie, când copiii îşi dăruiau bomboane în formă de inimă şi sărbătoreau simplu, alături de familie şi părinţi.

Joe Biden a menţionat într-un interviu că Ziua Îndrăgostiţilor este o sărbătoare aparte în familia sa datorită lui Jill, căreia îi face plăcere să-i surprindă pe cei dragi.

Pe fiecare pancartă au fost scrise mesaje precum ”putere”, ”iubire”, ”bunătate”, ”familie” şi ”vindecare”.