• Hotelurile au pregătit oferte cu experiențe romantice unice
  • La Moxy Hotel vei găsi în cameră chiar și bilețele cu provocări fierbinți
  • Ofertele sunt disponibile în perioada 12-14 februarie

Cam greu să mai pleci din țară de Valentine’s Day anul ăsta. Dar hotelurile se pregătesc să te cazeze chiar la tine în oraș și îți pregătesc experiențe romantice unice. Andrei a rezervat deja o cameră de hotel pentru a-și surpinde iubita în seara de 14 februarie.

„Avem incluse cina în cameră, cazarea și micul dejun. După o perioadă lungă de timp în care nu am mai călătorit nicăieri, am luat decizia de a îmi surprinde iubita și de a rezerva o noapte la hotel, chiar la noi în oraș. Și să fim turiști aici”, a spus Andrei.

Experiențele sunt de toate felurile. La Moxy Hotel vei găsi în cameră chiar și bilețele cu provocări fierbinți. La Courtyard by Marriott, pe de altă parte, decorul este premium și elegant. Roxana Vișan este managerul ambelor hoteluri și spune că aceste oferte sunt disponibile în perioada 12-14 februarie.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

„La Moxy Buchrest Old Town venim cu ceva mult mai jucăuș, mult mai provocator, îndrăzneț, care se pretează milenialilor și generației Z. La Courtyard by Marriott experiența constă într-un private in-room dining. La Moxy costă 73 de euro această escapadă romantică. Iar la Cortyard in-room-romantic-getaway-luxury-experience este 120 de euro”, a spus Roxana Vișan.

Mai nou, ca să ajungi în Paris, nu te mai urci în avion. Te urci în mașină și conduci doar până la Hilton.

„Am transformat o cameră de hotel într-un spațiu care creează practic o experiență autentic pariziană. Conceptul de la care am plecat este acela de cină private astfel încât nici măcar cei mai reticenți dintre noi în ceea ce privește pandemia să nu aibă nicio temere”, a povestit Claudiu Stan, director de vânzări Hilton.