• Daria și-a făcut operație de schimbare de sex la 19 ani, în Thailanda
  • Schimbarea radicală pe care a adoptat-o a ajutat-o să se reîndrăgostească de sine
  • Daria trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani

Ca să fii capabil să împrăștii iubire, în primul rând trebuie să te iubești pe tine.

Dar ce te faci atunci când iubirea de sine pălește? Poate că e momentul să te reinventezi. E nevoie doar de un strop de curaj.

Daria Jane este o persoană cu mult curaj. Și determinare. Când nu s-a mai simțit ok în propria piele, a făcut o schimbare ireversibilă, ca să se reîndrăgostească. De la Darius… a devenit Daria.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„Mă bucur foarte mult că am reușit să trec cu bine peste această experiență și că mi-am îndeplinit acest vis. Pot spune că abia după ce m-am vindecat de la această operație am început să trăiesc cu adevărat, să fiu eu însămi, să nu mai am frici. Viața mea a devenit normală abia după schimbarea mea de sex”, a spus Daria Jane.

Ideea nu i-a venit dintr-o dată. Ba dimpotrivă – povestește că a fost ca un puzzle ale cărui piese le-a pus rând pe rând. Iar la 19 ani, când mulți nici nu știu pe ce drum s-o apuce, și-a luat inima în dinți și a mers în Thailanda, pentru operație.

Abia când a putut să vorbească despre sine la feminin a simțit că s-a descătușat.

Iubitul ei este cel care i-a redat încrederea în ea

Și-a regăsit fericirea și își trăiește noua viață în brațele iubitului său, care este fotograf.

I-a devenit model, iar pozele pe care el le developează o ajută să își recâștige puterea și să treacă peste criticile conservatorilor. Ba mai mult: poartă o campanie perpetuă pentru a arăta că viața unui transsexual nu are nimic diferit.

„Nimeni nu s-a așteptat să avem o relație atât de devreme. El este băiatul care mi-a dat practic încredere în mine și m-a făcut să mă simt iubită, specială și apreciată”, a spus Daria.