Lucas a venit în România din curiozitate după un turneu de dans în Europa.
„Să fii romantic de fapt însemnă să fi atent”.
„În mod normal bărbatul are rolul de el a satisface femeia în toate planurile”.

Ce zici că însemnă să fii romantic în ziua de azi? Să îi faci iubitei o serenadă și să îi umpli viața de flori. Să îi scrii scrisori de dragoste ca să îi arăți cât de mult o iubești? Să îi cânți la chitară ca să îi amintești cât de frumoasă este dragostea? Să o trezești cu o cafea aromată și un sărut dulce?

Lucas Molina este un artist argentinian care te cucerește prin flamenco. . A vrut să stea trei zile și a mai rămas 10 ani. Am vorbit cu el despre ce așteaptă o femeie de la un bărbat în ziua de azi.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Lucas Molina: Așteptarea știm care este de fapt, să fie satisfăcută în toate planurile, asta e idealul. Bărbatul nu ar trebui să caute să fie satisfăcut el în toate planurile. În mod normal bărbatul are rolul de a satisface femeia în toate planurile…

Lucas a predat flamenco și ajuns pe cele mai mari scene de la noi, chiar și la Ateneul Român. Aici a fuzionat flamenco cu muzica de operă. Ca percuționist și dansator l-ai văzut cu artiști ca Loredana, Pepe, Ana Lesko și mulți alți.

Lucas Molina: Poate anumiți bărbați sunt specializați pe anumite nișe de satisfacți, bine și partea asta cu romantismul este un pic lăsată la o parte, dar nu trebuie pierdut. Dacă se pierde aia de mai e. Să fii romantic de fapt însemnă să fii atent.

Lucas îți spune cât de important este să înveți să dai mai mult persoanei iubite și cum te reîndrăgostești de ea în fiecare secundă.

Lucas Molina: Romantismul trebuie lucrat în ziua de azi, se pierde sau se vede doar la filme. Și atunci femeia se uită la filme, acolo e frumos și în viața reală este… opus total. Atunci hai să le facem. Hai să trăim viața ca în filme, dacă tot ne uităm la filme. Hai să nu mai stăm pe Netflix. Hai să le facem noi, să fim noi regizori în filmul nostru, mai ales că după te culci la filmul pe acare l-ai făcut tu.