• Andrada Bonea: „E foarte important ca prima întâlnire să aibă loc într-un loc public, la un restaurant”
  • Nadina Dominte: „A deviat, mi se pare ciudată reacția lui, trebuie să fii tâmpit să zici „ooo, frigido”
  • Maria Popovici: „Prima întâlnire unde m-a dat pe spate…a fost fix comportamentul ăsta… gesturile astea micuțe: deschis ușa, comandat, luat o masă unde e cald”

Ce așteptări au la prima întâlnire femeile în 2021? Mai seamănă oare întâlnirile de astăzi cu first date-urile din anii trecuți? Andrada, Ramona și Maria îți povestesc câteva dintre experiențele lor de la primele întâlniri.

Andrada Bonea: „Nu am o afinitate pentru gesturile astea mari din prima și eforturi supranaturale ca individul să mă impresioneze. Pentru mine, de exemplu, e foarte important ca prima întâlnire să aibă loc într-un loc public, la un restaurant. Să întrebe: „băi, ce-ți place să mănânci?”, să aleagă un restaurant să ne placă amândurora, să depună acolo un minim de efort. Cel mai important ar fi să avem despre ce să vorbim și să fie o atmosferă cool în general.”

Însă uneori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Ce faci atunci când dai șanse bărbatului nepotrivit?

Andrada Bonea: „Am ieșit, am fost în Eden, am băut ceva și când să plecăm de acolo, omul a vrut să mă țină de mână. Și eu i-am zis: „stai așa, că e puțin prea bruscă treaba asta”. A început să mă facă frigidă, a spus că n-a mai văzut asemenea sălbatică ca mine și apoi când am ajuns pe la Unirii și urma să luăm câte un taxi să plece fiecare la casa lui, mi-a cerut bani de taxi!”

Mi-a spus: „hai, că și așa am plătit eu la Eden și nici măcar un pupic n-ai vrut să-mi dai”, adaugă Andrada.

Colegul nostru Cosmin Dominte a pus sub lupă toate gafele bărbaților. Așa poate înțelegi și tu cui să îi acorzi atenția ta?

Nadina Dominte: „A deviat,mi se pare ciudată reacția lui, trebuie să fii tâmpit să zici „ooo, frigido”. I-a cerut și bani de taxi, aici mi se pare ori că s-a supărat și a zis „a, da? ia da ba niște bani de taxi”. Poate a plănuit să rămână la ea… prost… caz în care s-a văzut nevoit să improvizeze și a zis „dă-mi și mie niște bani de taxi”.

Ramona trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. E out of market, cum îi place să spună. Dacă ar fi însă cazul să o ia de la capăt cu altcineva, are câteva lucruri pe lista de must-have.

Ramona Dumitrescu: „Simțul umorului, aceleași gusturi în muzică și autoironia. Majoritatea au tendința de a vorbi chiar la prima întâlnire despre fostele lor și cumva plusează pe aspectele negative din fostele relații, ceea ce poate fi neplăcut. Atât timp cât tu vorbești urât despre persoana cu care ai avut o relație, e clar că ai putea să ajungi să vorbești urât și despre mine, așa că „bye-bye!”

Cosmin Dominte: „Deci ăștia sunt ăia care probabil au anumite chestii pe care nu vor să le întâlnească. Cumva, ei îți fac set-up-ul, adică uite cutărică… să știi ce să nu faci. Ceea ce mi se pare nașpa, pentru că în mod normal, tu ar trebui să stai să observi omul.”

Însă până să îl întâlnească pe actualul iubit și Ramona a trebuit să țină piept băbaților mai puțin inspirați. Iată ce i-a spus unul dintre ei pentru a o impresiona!

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Ramona Dumitrescu: „Mamă, dar ce țâââțe aaai!”

Nadina Dominte: „Ori a crezut că e un compliment, dar habar n-are, adică… „ce țâțe ai!” și a zis „dar ce are, ce are? N-ai spune asta decât dacă ești foarte prost și… ești prost pur și simplu.”

Și, uite așa, dispare farmecul primei întâlniri. Iluzia că ar putea să fie chiar el dragul tău dispare într-o clipă după astfel de reacții. Dar, nu îți pierde speranța, mai există cavalerism, bărbați sensibili, gata să îți fie alături.

Maria Popovici: „Prima întâlnire unde m-a dat pe spate…a fost fix comportamentul ăsta… gesturile astea micuțe: deschis ușa, comandat, luat o masă unde e cald, vorbit frumos cu chelnerii, chiar a fost super nice. Și când am plecat, am luat un Uber și mi-a deschis ușa la mașină. Aaa, so cute!”

Cosmin Dominte: „Mai există cavalerismul ăsta la care… încă mai visează femeile, să știi. Eu fac asta, de exemplu. Dar eu sunt considerat demodat. Depinde în raza cui apari. Există femei care spun „ce-mi deschizi tu mie, ce crezi că nu pot singură? Ajunge în extrema cealaltă, mansplaining, ești misogin… Altele, pur și simplu zic „ia uite la ăsta, mă”. Adică, ele zic cumva că sunt up with the times și tu ești demodat. Eu o fac, nu pentru că mă chinui.”

Partea… mai grea și totodată cea mai frumoasă, într-o relație, nu este însă hopul primelor întâlniri. Este ceea ce urmează. Ceea ce face din necunoscut, familiar. Din nou, obișnuit. Din doi, o echipă.

Nadina Dominte: „Mie nu imi plac relațiile unde cineva devine părinte, că e ea, că e el… Mie îmi place să simt că suntem doi la același nivel și alergăm umăr la umăr. Oamenii obosesc, oamenii sunt oameni, oamenii au zile nașpa, oamenii nu sunt numai filtre drăguțe de Instagram.”