• Crina și Shiraz au o poveste de dragoste molipsitoare
  • S-au cunoscut pe Tinder, s-au întâlnit în India
  • S-au mutat în Bali, s-au căsătorit, iar acum trăiesc fericiți în Los Angeles

Februarie e luna iubirii. Deci nu uita să te iubești, să iubești, să te reîndrăgostești. Și uite, ca să-ți dau un imbold, o să-ți povestesc de Crina și Shiraz. Ea româncă, el indian. S-au cunoscut pe Tinder, s-au întâlnit în India.

S-au mutat în Bali, s-au căsătorit, iar acum trăiesc fericiți în Los Angeles. Iubirea lor este molipsitoare. Au inspirat-o pe Ana Dragalina să scrie o carte despre ce însemnă, de fapt, iubirea.

Shiraz Patel: „Iubirea e o energie, e… e oxigen! Toți avem nevoie de iubire în viață. Iubirea e fericire! Când am văzut-o am zis oh, doamne! Toți clopoțeii sunau– tadadada!! Totul a început să se întâmple și stiam de ceva timp că atunci când o să o văd, o să știu că e «The one»! Și asta s-a întâmplat cu ea!“

Iubirea pur și simplu este. Și nu vine pe nesimțite. Te inundă. Gândurile negre ți se topesc pe față ca niște fulgi albi de zăpadă și norii din suflet se împrăștie ca un scrum. Dispar. Rămâne fericirea. Din prima lună după ce s-au cunoscut, vorbeau deja despre căsătorie. După 4 luni, a cerut-o și după alte 10 deja erau șoț și soție.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Shiraz Patel: „Urma să o cer, eram speriat, eram nervos, inima îmi bătea foarte tare, beam whisky, pahar după pahar ca să prind curaj. Am și memorat niște lucruri să-i spun în română. Când a venit momentul și Crina se apropia, am uitat tot!!“

Iubirea dintre Crina și Shiraz i-au deschis Anei mintea și sufletul. „Se poate. Chiar se poate. Iubirea ca-n filme există.“ Așa că a plecat să o caute și ea. Și-a pus viața într-o desagă și s-a mutat în Bali. A devenit ce a vrut mereu să fie – scriitoare. Și-a scris sufletul într-o carte numită – Secretele relațiilor care dăinuie.

Crina Andrei: „Mi-ar plăcea tare tare mult atunci când o să am copii, să le dau să citească cartea.“

Scriind cartea, Ana a învățat că iubirea e despre a te reîndrăgosti, în fiecare zi, de tine și de cel de lângă tine.

Poate că nu avem toți parte de iubiri nemuritoare, care inspiră cărți. Poate că după o despărțire auzi doar zumzetul înfrângerii. Dar nu uita, doar trăind înveți literele vieții și doar așa vei știi să formezi cuvinte. Cuvinte care îți vor spune, cum să te REindragostesti!