• Ofelia îi este recunoscătoare celui care i-a fost partener timp de 25 de ani
  • Încă nu a învățăt să trăiască fără Gelu, iar regretele le-a lăsat mult în urmă
  • Edy și Ioana trăiesc o iubire dincolo de UNTOLD și NEVERSEA

Înainte să învățăm să vorbim, învățăm să iubim. Este lucrul la care toți ne pricepem cel mai bine. Ofelia a fost căsătorită 25 de ani cu cel care i-a fost partener, confident, iubit și sprijin de nădejde.

Ofelia Comza: „Eu sunt o fire mai spontană. El mă tempera pe mine, iar eu îl energizam pe el. Probabil că dacă eram amândoi ca mine sau amândoi ca el n-ar fi funcționat parteneriatul nostru.”

Cei doi au plecat din țară. Ofelia a făcut tratamente cosmetice familiei regale din Kuwait. Apoi a fost profesor la The British School of Kuwait. Ea avut cancer, el făcea dializă. Ea s-a vindecat, el, nu. Ofelia s-a mutat într-o casă nouă, departe de toate amintirile.

Ofelia Comza: „Îmi lipsește sentimentul ăla că totul se rezolvă și poate fi ușor împreună. Cred că asta îmi lipsește cel mai mult. Ne plăcea să dănsăm și uite aici este o fotografie de când am făcut 25 de ani de la nuntă.”

La căpătul celălalt al țării, la Cluj, este un cuplu care a reușit să pună România pe harta celor mai mari festivaluri. Fără ei, verile tale nu ar mai fi la fel de vibrante. Ioana și Edy trăiesc o poveste de dragoste dincolo de UNTOLD și NEVERSEA.

„Dragul meu Edy, îți mulțumesc că ești, că mă sprijini, că mă iubești, că mă susții și că mă încurajezi, că mă faci fericită și că mă ambiționezi. Îți mulțumesc pentru că motivezi, că mă faci să râd, și că îmi dai liniște și că mă consolozi. Și poate cel mai important, îți mulțumesc pentru că mi-ai dăruit cea mai minunată fetiță de pe pământ. Pentru toate astea, Dragobete să te-mbete cu toată dragostea mea și a Luizei. Gata, o printez și i-o las pe birou!”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA