• Kechi Okwuchi, una dintre cele două supraviețuitoare ale teribilului accident al zborului 1145 al companiei Sosoliso Airlines a împărtășit imagini uimitoare care arată cum i s-au estompat cicatricile în cei 13 ani de la accident.
  • Ea a rămas cu arsuri îngrozitoare pe 65% din suprafața corpului și nu avea mai mult de 30% șanse de supraviețuire.
  • Kechi, care avea 16 ani în momentul accidentului, călătorise acasă de Crăciun împreună cu 60 de colegi de școală de la prestigiosul Ignatius Loyola Jesuit College.

Kechi Okwuchi, una dintre cele două supraviețuitoare ale teribilului accident al zborului 1145 al companiei Sosoliso Airlines, care s-a prăbușit pe 10 decembrie 2005, a împărtășit imagini uimitoare care arată cum i s-au estompat cicatricile în cei 13 ani de la accident.

Zborul 1145 al companiei Sosoliso Airlines se îndrepta din capitala Nigeriei, Abuja, spre Port Harcourt, când s-a izbit de sol într-un accident pus pe seama unei erori de pilotaj. Avionul, un McDonnell Douglas DC-9-32 cu 110 persoane la bord, a derapat pe o bandă de iarbă între pista de aterizare și o cale de rulare din Port Harcourt, s-a izbit de un canal de drenaj din beton și s-a dezintegrat aproape complet.

Șapte persoane au supraviețuit prăbușirii inițiale, dar cinci dintre ele au murit în câteva ore. Kechi, care a devenit un vorbitor motivațional de succes după accident, precum și finalist în cel de-al 12-lea sezon al emisiunii America’s Got Talent în 2017, a fost una dintre cei doi supraviețuitori. Ea a rămas cu arsuri îngrozitoare pe 65% din suprafața corpului și nu avea mai mult de 30% șanse de supraviețuire.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
Foto: @Kechi / Twitter

Kechi a fost transportată pe calea aerului la Spitalul Milpark din Johannesburg, Africa de Sud, pentru tratament de urgență, fiind ulterior transferată la Spitalul Shriners pentru Copii din Galveston, Texas, unde a fost supusă la peste 100 de operații de reconstrucție.

Kechi, care avea 16 ani în momentul accidentului, călătorise acasă de Crăciun împreună cu 60 de colegi de școală de la prestigiosul Ignatius Loyola Jesuit College, dintre care niciunul nu a supraviețuit.

Kechi a declarat pentru CNN: Înainte de accident eram foarte vanitoasă și foarte preocupată de aspectul meu fizic. Îmi amintesc prima dată când mi-am văzut reflexia după accident și era complet diferită de ultima dată când mă văzusem. Dar încă o puteam vedea pe Kechi. Acela a fost cel mai semnificativ moment din întreaga mea viață”.

Marcând aniversarea accidentului mortal, ea a scris pe Twitter: Șaptesprezece ani de la accident și am 60 de motive să continui. Anul acesta am publicat o carte și am devenit absolventă de MBA. Voi folosi aceste lucruri pentru a fi și mai mândră. Fiecărui suflet care a fost pierdut astăzi acum 17 ani, amintirile noastre despre tine sunt plăcute & nu vei fi uitat niciodată”.