• 50 de milioane de chinezi care fac parte din grupul cu prioritate ridicată înainte de începerea sezonului Anului Nou Lunar, până la 15 ianuarie.
  • Beijing urmează să distribuie 100 de milioane de doze de vaccin făcut de companiile chineze Sinopharm și Sinovac Biotech Ltd.

China intenționează să vaccineze împotriva Covid-19 50 de milioane de oameni care fac parte din grupul cu prioritate ridicată, până la 15 ianuarie, înainte de începerea sezonului Anului Nou Lunar (12 februarie), scrie Reuters, care citează South China Morning Post.

Beijing urmează să distribuie 100 de milioane de doze de vaccin făcut de companiile chineze Sinopharm și Sinovac Biotech Ltd.

China a aprobat utilizarea în regim de urgență a celor două vaccinuri candidat dezvoltate de Sinopharm și Sinovac Biotech. În plus, a aprobat un al patrulea, de la CanSino Biologics Inc, pentru uz militar.

50 de milioane de oameni, din care vor face parte personalul medical, polițiști, pompieri, vameși, transportatori, muncitori, persoane în vârstă și vulnerabile, ar urma să fie vaccinați până la 15 ianuarie. Un al doilea grup va fi vaccinat până la 5 februarie.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD