• Emirates Health Services (EHS) a lansat prima platformă Metaverse Healthcare din lume.
  • Prin această platformă participanții pot beneficia de asistență medicală fără a se deplasa.
  • Totul este virtual, folosindu-se de telefonul mobil.

Emirates Health Services (EHS) a lansat prima platformă Metaverse Healthcare din lume. Prin această platformă participanții pot beneficia de asistență medicală fără a se deplasa,totul fiind virtual,folosindu-se de telefonul mobil.

Acest proiect va fi prezentat într-o expoziție Arab Health 2022 lansat de Emirates Health Services. Oamenii vor avea ocazia de a experimenta funcționarea acestuia, de a explora capacitatea și de a vedea adaptabilitatea la cerințele și provocările participanților.

Aceștia se vor putea teleporta în lumea MetaHealth și vor alege să vorbească cu medici, profesioniști din domeniul sănătății sau reprezentanți ai trei spitale din Dubai.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Mubaraka Ibrahim, directorul principal al Sectorului Informațional de la Emirates Health Services, a declarat: „Lansarea primei platforme Metaverse Healthcare din lume demonstrează angajamentul Emirates Health Services față de misiunea noastră, în care căutăm să îmbunătățim experiența clienților, să promovăm binele”.

Platforma a fost concepută astfel încât să asigure un acces ușor, cu câțiva pași simpli. Clienții pot interacționa apoi în lumea virtuală 3D: se pot întâlni virtual sau se pot pot realiza diferite activități.

Abdul Rahman bin Mohammad bin Nasser Al Owais, ministrul Sănătății și Prevenției, a declarat: „Astăzi experimentăm lumea Metaverse, odată cu lansarea primului centru virtual din lume creat în spațiul digital tridimensional, în prima experiență de acest gen, în pregătirea unui viitor nou și promițător în sectorul sănătății, prin intermediul Arab Health, una dintre cele mai mari expoziții internaționale”.