• Prima persoană vaccinată a fost o femeie de 86 de ani din statul Ohio
  • Biden: O să avem destul vaccin pentru toți adulții până la sfârșitul lunii mai
  • Agenția Europeană a Medicamentului decide pe 11 martie dacă îl autorizează în UE

S-a dat startul la vaccinarea cu serul de la Johnson and Johnson în Statele Unite, singurul vaccin din lume care se administrează într-o singură doză. Barbara este prima care l-a primit. Are 86 de ani și nu i-a fost teamă că ar putea să se simtă rău după vaccin.

„Se simte ca o mare ușurare, să știi. Știi cum e atunci când te pregătești foarte mult pentru ceva și dintr-o dată vine acea mare lansare? Ei bine, așa mă simt eu acum”, a declarat prima persoană vaccinată cu serul de la Johnson&Johnson.

Compania Johnson and Johnson se pregătește să livreze 100 de milioane de doze în SUA. Barbara încurajează toți oamenii să primească vaccinul.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Și ca tot procesul de vaccinare să meargă ca pe roate, Merck, compania rivală a Johnson and Johnson, îi va ajuta în producția vaccinului. Iar președintele Joe Biden a venit cu vești bune pentru americani.

„Suntem pe drumul cel bun să avem destule doze de vaccin pentru fiecare adult din America până la sfârșitul lunii mai”, a declarat Joe Biden.

Dacă vrei să aștepți serul care te imunizează cu o singură doză, s-ar putea să-l primești cât de curând. Agenția Europeană a Medicamentului decide pe 11 martie dacă îL autorizează în statele Uniunii Europene.