• Femeia a fost internată timp de 3 săptămâni
  • Aceasta locuiește într-o casă pentru bătrâni din centrul Croației
  • Margareta Kranjcec: „S-a terminat, mă simt bine”

Margareta Kranjcec, o femeie din Croația, în vârstă de 99 de ani, a bătut virusul după trei săptămâni în spital, relatează Le Figaro.

Femeia locuiește într-o casă pentru bătrâni din Karlovac, în centrul Croației. Ea a fost internată la sfârșitul lunii octombrie după ce a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus.

Stefica Ljubic Mlinac, directorul unității, a explicat că au fost efectuate teste la rezidenți din cauza mai multor cazuri de febră. Printre cei infectați si femeia de aproape 100 de ani, care nu avea simptome.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.
NE IA A.I.-UL JOBUL?

Cu toate acestea a fost dusă la spital ca măsură de precauție. „Având în vedere vârsta sa inaintata și fragilitatea sa, este cu adevărat surprinzător faptul că coronavirusul nu a afectat-o”, a adăugat Ljubic Mlinac. „Aceasta este o veste atât de bună” în aceste vremuri de pandemie, care arată natura uneori aleatorie a virusului, a continuat ea.

Margareta Kranjcec, care în mod normal stă în pat din cauza fragilității sale, nu suferă de nicio boală gravă. „S-a terminat, mă simt bine”, a declarat ea pentru ziarul croat Vecernji.

Croația a înregistrat aproape 140.000 de infecții cu coronavirus. Aproape 2.000 de oameni au murit în această țară balcanică, cu 4,2 milioane de locuitori.