• Întrebat dacă a reuşit războiul să oprească pandemia, Arafat a răspuns: „fiţi sigură că nu. Încă sunteţi cu masca aici. Norocul nostru este că erau cifrele în scădere, dar tot sunt câteva mii de cazuri pe zi, tot trebuie să ne protejăm”.
  • Potrivit şefului DSU, faptul că pe plan mondial atenţia este concentrată pe criza umanitară şi pe situaţia din Ucraina este de înţeles.
  • „Dar, măsurile trebuie respectate în continuare”, a adăugat Arafat.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a fost întrebat, duminică, dacă a reuşit războiul să oprească pandemia. „Încă sunteţi cu masca aici”, a răspuns Arafat.

Întrebat dacă a reuşit războiul să oprească pandemia, Arafat a răspuns: „fiţi sigură că nu. Încă sunteţi cu masca aici. Norocul nostru este că erau cifrele în scădere, dar tot sunt câteva mii de cazuri pe zi, tot trebuie să ne protejăm”.

Potrivit şefului DSU, faptul că pe plan mondial atenţia este concentrată pe criza umanitară şi pe situaţia din Ucraina este de înţeles.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

„Dar, măsurile trebuie respectate în continuare”, a adăugat Arafat.

Raed Arafat, a declarat, duminică, răspunzând la o întrebare, că primirea militarilor răniţi a fost anunţată azi, pentru spitalele militare.

„Dar pot fi primiţi şi răniţii civili, sunt convins şi îi putem prelua în spitalele Ministerului Sănătăţii”, a spus Arafat.

Potrivit acestuia, detaliile se vor stabili între autorităţile din Ucraina şi România, inclusiv cele legate de felul în care pot fi aduşi răniţii în România.

„Orice este nevoie de sprijin va fi asigurat, pentru a aduce răniţii pentru tratament în spitalele noastre sau pentru a asigura transferul mai departe”, a adăugat şeful DSU.