Actrița Tania Popa a fost invitata serii la Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu la Aleph News.

,,Fiind departe, în Spania, chiar mă bucur că sunt conectată cu țara mea. Da, o escapadă pandemică! Din decembrie suntem aici. Aici, în Spania, oamenii sunt tot timpul zâmbitor, tot timpul veseli și este cald. (…) Continui să cred că viața începe după 45 de ani. S-a întâmplat în ultimii ani să fiu plecată de ziua mea și este foarte bine”, mărturisește actrița.

Tania Popa, despre vaccinare: ,,Dacă va trebui să o fac ca să pot să lucrez, o s-o fac!”

,,Sunt pe gânduri. Nu ne-a lovit pe mine, familia mea Covidul și de asta nu sunt atât de îngrijorată și alarmată. Dar, cred că vom fi într-un fel obligați pentru că, dacă lucrezi mai ales cu publicul, cum este și meseria mea nu vom putea face decât dacă ne vom vaccina. Dacă va trebui să o fac ca să pot să lucrez, o să o fac.” mărturisește actrița.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Tania Popa:,,Am fost supusă unor teste de către doctori, așa s-au aflat niște lucruri pe c are le-am rezolvat”

Actrița mărturisește că, dincolo de dezastrul adus de pandemie, pentru ea au existat și momente de liniște, de reinventare și o mai mare preocupare pentru propria viață și sănătate.

,,Am făcut o revizie generală, am descoperit niște lucruri pe care le-am rezolvat și nu vreau să spun mai multe. Am fost obligată într-un fel, pentru că am descoperit tot în martie niște lucruri. Am fost supusă unor teste de către doctori și așa s-au aflat niște lucruri pe care le-am rezolvat. Nu am avut încotro. Dar, mă bucur foarte tare că, altfel, nici că aș fi călcat într-un laborator să-mi fac analize sau într-un spital să mă oporez. Niciodată. Dar, acum, având timp la dispoziție, am putut să fac aceste lucruri.”, mărturisește actrița.

Tania Popa: ,,M-am bucurat mult de această vacanță, dar gata!”

Pentru 2021, Tania Popa își dorește să revină pe scenă. Actrița susține cu vehemență că, dincolo de ceea ce s-a spus de-a lungul timpului și de motivele care au dus la luarea deciziei de închidere a teatrelor, focarele de infecție nu vin din lumea teatrului.

,,Îmi doresc din tot sufletul să fim lăsați să ne facem meseria, pentru că, spun cu tărie asta, focarele de infecție nu sunt în teatre, chiar dacă vine lume mai multă sau mai puțină, cât ni se permite.

Lumea în teatru este cuminte, lumea în teatru stă pe scaun, nimeni nu se îmbrâncește. Îmi doresc din suflet să se termine cu această pandemie, să începem să lucrăm pentru că deja este sufocant.

M-am bucurat enorm de această vacanță, multumesc mult celui care a gândit-o, dar gata! Am foarte multe proiecte, am de scos niște premiere ca și regizoare, ca și actriță și să scap de masca asta care-mi dă foarte mulre bătăi de cap. O port, sunt foarte responsabilă, dar nu-mi place.”, mărturisește actrița.