• Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, va participa mâine, 7 decembrie, la Reuniunea miniștrilor Sănătății din Uniunea Europeană.
  • La reuniunea de la Bruxelles se va discuta despre oordonarea măsurilor ce trebuie luate în vederea detectării și a controlului răspândirii noii variante Omicron.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, va participa la Reuniunea miniștrilor Sănătății din Uniunea Europeană – EPSCO, care se va desfășura mâine, 7 decembrie 2021, la Bruxelles.

Pe agenda miniștrilor Sănătății din spațiul european se află subiecte de interes pentru contextul epidemiologic actual, precum coordonarea măsurilor ce trebuie luate în vederea detectării și a controlului răspândirii noii variante Omicron a SARS-CoV-2 și achiziționarea, prin procedură comună la nivel UE, a terapiilor COVID-19.

Miniștrii Sănătății din Uniunea Europeană vor mai susține un schimb de opinii privind necesitatea înființării la nivelul Comisiei Europene, a unui serviciu specializat în asigurarea pregătirii situațiilor de urgență vare apar în domeniul sănătății.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL