• Prefectul Capitalei a vorbit vineri, 30 iulie 2021, despre valul patru al pandemiei de coronavirus.
  • Prefectul Capitalei a declarat că, în urma unor estimări făcute de specialiști, România se va confrunta cu o medie de 1600 de cazuri de coronavirus pe zi la jumătatea lunii septembrie.
  • Bucureștiul va avea 700-800 de cazuri de coronavirus pe zi, la jumătatea lunii septembrie, conform declarației lui Alin Stoica.
  • Alin Stoica: „Medicii sunt pregătiți pentru valul 4”.

„S-a declarat că undeva la mijlocul lunii septembrie, vor fi cam 1600 de cazuri pe zi. Până la acel moment trebuie să ne pregătim pentru că estimăm că pe București-Ilfov vor fi cam la jumătate. Sistemul sanitar este în regulă. Personalul medical trebuie să fie în regulă pentru următorul val”, a spus Alin Stoica.

„ASSMB a efectuat un sondaj pentru a afla care sunt cauzele pentru care o parte din personalul sanitar nu vrea se vaccineze, ca mai apoi să mergem către ei cu o campanie de vaccinare”, a mai spus Alin Stoica.

Stoica: „Suntem aproximativ 750.000 de persoane vaccinate”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Alin Stoica: „Medicii sunt pregătiți pentru valul 4”

„Foarte mulți au acuzat că nu sunt suficiente informații, iar alții au oferit răspunsuri care demonstrau clar că nu sunt informați. Este nevoie de informare și în zona personalului medical”, a explicat Alin Stoica.

„Medicii sunt pregătiți pentru valul patru. Au planuri pentru operaționalizarea spitalelor. Momentan, doar Balș este spital COVID. Nu știu câte cazuri Delta sunt în Capitală”, a mai spus prefectul Capitalei.