• Arthur Sanchez, de 52 de ani, credea despre COVID-19 că va fi ca o gripă
  • Arthur Sanchez a stat șapte luni în spital și a avut nevoie de transplant de plămâni
  • Arthur Sanchez: „Nu știi niciodată cum te va afecta virusul”

Credea despre COVID-19 că este ca o gripă și că dacă va fi infectat, va avea puterea să treacă peste. După șapte luni de la infectare este la recuperare în spital după un dublu transplant de plămâni.

Pe scurt, aceasta este povestea lui Arthur Sanchez, un american din New Mexico, care a învățat „the hard way” că nu trebuie să te joci cu pandemia.

Arthur Sanchez, pacient: „Nu știi niciodată cum virusul te va afecta. Sunt cel mai bun exemplu că nu trebuie să tratezi lucrurile cu ușurință.”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Arthur are 52 de ani și s-a infectat în aprilie, după ce și mama, sora și cumnatul au luat virusul. În ziua de Paște s-a trezit că respira greu. A ajuns la spital, dar starea lui s-a îmbunățit și nu a fost internat.

A fost începutul unui drum greu de 150 de zile, dintre care 116 au fost petrecute conectat la aparatul care îl ajuta să respire. Transplantul de plămâni a fost singura lui șansă.

Arthur Sanchez, pacient COVID-19: „Am primit o a doua șansă la viață cu acești plămâni noi. Acum pot să respir. Pot fără ventilator, fără oxigen. Este minunat că am plămâni așa.”