• Aproximativ 5.000 de copii, cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, participă la un studiu susținut de Pfizer
  • Eloise, o fetiță de 3 ani, a fost vaccinată cu prima doză
  • Tatăl fetiței: „Medicii au fost alături de noi la fiecare pas”

Aproximativ 5.000 de copii, cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, participă la un studiu susținut de Pfizer. Printre aceștia se află chiar și nou-nascuți, potrivit Inside Edition.

Eloise, o fetiță de 3 ani, care se numără printre 5.000 de copii ce participă la studiu, tocmai a primit prima sa doză de vaccin.

„Am simțit că a avut parte de o îngrijire foarte bună”, a spus tatăl fetiței. „Medicii au fost alături de noi la fiecare pas”, a adăugat acesta.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Părinții lui Eloise, Angelica și Chris LaCour, au spus că și-au făcut mai multe teste și nu au nicio îngrijorare cu privire la potențialele efecte secundare. 

Soren, care are 6 luni, participă, de asemenea, la studiu, dar nu a primit încă vaccinul. Părinții lui Soren au spus că au fost întrebați de ce fac asta, multe voci spunând că „își sacrifică bebelușul pentru știință”.

Dar mama lui Soren este om de știință și a spus că crede că vaccinarea copilului este un lucru sigur. Fratele lui Soren, Ander, în vârstă de 3 ani, a fost, de asemenea, vaccinat.