• Artista Erykah Badoula a scris pe Twitter despre rezultatul neobișnuit al unui test Covid: o nară negativă, o nară pozitivă
  • Doctorul a luat în calcul doar rezultatul pozitiv
  • În doar 24 ore, artista s-a testat de mai multe ori
  • Nu este singura celebritate care trece printr-o astfel de experiență cu testele Covid

Vineri, artista Erykah Badu, premiată cu Grammy, a dezvăluit pe social media că după 24 ore în care a efectuat multiple teste Covid, a primit în cele din urmă un aviz că nu are coronavirus – în condițiile în care rezultatele anterioare au fost foarte ciudate, fiind în același timp și negativă, și pozitivă la testul Covid, relatează Billboard.

 „Niciun simptom. Am făcut testul Covid. Același aparat de testare. Nara stângă pozitivă. Nara dreaptă negativă.” a postat aceasta pe Twitter, adăugând „Poate că trebuie să-i sune pe cei de la casa de discuri Swiss Beats, să facă o bătălie rap 1 versus 1 cu ele. E amuzant ce se întâmplă. Doctorul a raportat doar rezultatul pozitiv. Ce naiba e asta. Test rapid, cică”

Cântăreața „Afro Blue” a distribuit un screenshot cu rezultatele contradictorii ale testului, menționând că ea și trupa ei se testează regulat înainte de a concerta.

Tare neplăcut să ieși pozitiv, și după de 3 ori negativ, în 24 ore. Același test. Înțeleg că nu sunt 100% exacte, dar asta deja e ciudat” a mai scris artista pe Twitter.

Artista Badu nu e singura celebritate care să fi avut rezultate neobișnuite la testele Covid. În aceeași zi, nu cu mult înaintea artistei, Elon Musk a postat pe Twitter că a trecut prin aceeași experiență.

Se întâmplă ceva foarte ciudat aici. M-am testat de 4 ori de Covid. 2 au ieșit negative, 2 pozitive. Același aparat de testare, același test, aceeași asistentă. Teste rapide antigen de la BD” a scris Elon Musk.