Asistența medicală la domiciliu ajută la vindecarea mai rapidă de COVID-19. 94% dintre pacienții externați au obținut îmbunătățiri semnificative

  • Asistența medicală la domiciliu ajută la vindecarea mai rapidă de COVID-19
  • 94% dintre pacienții externați care au avut acasă asistență medicală calificată și terapie fizică au obținut îmbunătățiri semnificative
  • 87% dintre ei nu au avut efecte adverse

Dacă primești asistență medicală la domiciliu te vindeci mai repede de COVID, o arată un studiu de la Universitatea din Pennsylvania. 1.400 de pacienți cu COVID-19 au spus că după externarea din spital, îngrijirea medicală de acasă le-a grăbit recuperarea.

94% dintre pacienții externați care au avut acasă asistență medicală calificată și terapie fizică au obținut îmbunătățiri semnificative. 87% dintre ei nu au avut efecte adverse.

Kathryn H. Bowles, investigator principal al studiului: „Descoperirile noastre sugerează că o îngrijire acută oferită ar putea decide cu atenție care dintre supraviețuitorii COVID-19 ar beneficia de îngrijiri medicale la domiciliu după spitalizare. Un instrument de sprijinire a deciziilor pentru identificarea pacienților internați spitalizați pentru recomandări de îngrijire a sănătății la domiciliu poate fi util.”