• 11.445 de teste au fost făcute în ultima zi.
  • 130 de oameni și-au pierdut viața din cauza COVID, în ultmele 24 de ore.
  • Beatrice Mahler: Extrem de importantă va fi informarea populației despre modul în care acționează vaccinul.

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”, a oferit primele reacții despre vaccinul anti-coronavirus produs de compania Pfizer.

„Este o veste bună, este o mobilizare generală pe care o fac cercetătorii din toată lumea pentru a găsi o modalitate de profilaxie pe care o așteptăm cu toții, nu doar cadrele medicale, ci și pacienții care sunt în categoria de risc, care beneficiind de un vaccin eficient vor fi în siguranță vor ști că nu vor mai avea un risc de îmbolnăvire și de deces în urma infecției”, a spus Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din București.

Mahler: „Extrem de importantă va fi informarea populației despre modul în care acționează vaccinul”

„Extrem de importantă va fi informarea populației despre modul în care acționează vaccinul, despre beneficiile pe care le aduce, despre eventualele reacții adverse pe care le vom cunoaște din studiile care vor fi prezentate integral, dar, cu siguranță, beneficiile vaccinului vor trebui scoase în evidență prin campanii de informare.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cu siguranță mă voi vaccina. Este o opțiune pe care o recomand tuturor. E o metodă profilactică pe care trebuie să o folosim în cazul oricărei afecțiuni și nu doar atunci când vorbim despre COVID”, a completat Beatrice Mahler.