• Într-un speach de la balconul Casei Albe, Biden îndeamnă americanii să se vaccineze și i-a felicită pe cei care care au făcut-o deja.
  • Printr-o scisoare oficială, lui Biden i s-a adus la cunoștință situația epidemiologică din SUA și faptul că tulpina Delta a început să să se răspândească și acolo.
  • Până acum, în Statele Unite s-au vaccinat 160 de milioane de persoane.

Ziua de 4 iulie a avut dublă semnificație pentru președintele Joe Biden. El a ținut să celebreze și libertatea post-pandemie.

Într-un speach de la balconul Casei Albe, Biden îndeamnă americanii să se vaccineze și i-a felicită pe cei care care au făcut-o deja.

„Lupta noastră împotriva virusului nu s-a sfârșit. Acum, în timp ce mă adresez vouă, milioane de americani nu sunt vaccinați și protejați. Din această cauză comunitățiule sunt în risc, prietenii lor sunt în risc, oameni la care țin sunt în risc”, a declarat Joe Biden.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Printr-o scisoare oficială, lui Biden i s-a adus la cunoștință situația epidemiologică din SUA și faptul că tulpina Delta a început să să se răspândească și acolo.

„Mi se pare că ar trebui să îi facă pe toți să se gândească de două ori, în special cei tineri ce cred că nu trebuie să se îngrijoreze sau să se vaccineze împotriva variantei Delta”, a adăugat șeful SUA.

Până acum, în Statele Unite s-au vaccinat 160 de milioane de persoane.