• S-au înregistrat 130 de milioane de cazuri covid-19 la nivel mondial
  • Aproape 3 milioane de oameni au decedat, iar peste o sută de milioane s-au vindecat
  • SUA, Brazilia și India sunt țările cele mai afectate de pandemie

Bilanţul total al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depăşit 130 milioane. Din numărul total de cazuri, aproape 3 milioane de oameni au decedat.

Dacă facem un top trei cu cele mai afectate țări, pe primul loc se află Statele Unite ale Americii. Cu un număr total de aproape 32 de milioane de persoane infectate dintre care aproape 24 de milioane au fost declarați vindecați și externați și aproape 7 milioane de cazuri sunt încă active. Brazilia se află pe locul doi cu aproape 13 milioane de cazuri totale și peste un milion de persoane infecatate acum. India este pe locul trei în topul ţărilor afectate de noul coronavirus. A înregistrat până la momentul raportului, un număr total de aproape 13 milioane de cazuri din care 650 de mii sunt cazuri active.

În Europa, cele mai afectate ţări sunt Franţa și Rusia, ambele cu un număr total de aproape 5 milioane de cazuri. La polul opus se află statele mai mici ca de exemplu Vatican, Groenlanda și insulele exotice cum ar fi Fiji și Seychelles.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI