• În ultimele 24 de ore nu au fost raportate decese la pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus, a anunţat sâmbătă Ministerul Sănătăţii.
  • În acelaşi interval, au fost înregistrate aproape 400 de noi cazuri de îmbolnăvire.
  • Din totalul pacienţilor internaţi, 52 sunt minori, toţi fiind internaţi în secţii, cu 3 mai puţini faţă de ziua anterioară.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 396 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, cu 131 mai puţine faţă de ziua anterioară. 81 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 37 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unităţile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secţii cu COVID-19 este de 806, cu 66 mai puţine faţă de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 93 persoane, cu 3 mai multe faţă de ziua anterioară. Din cei 93 pacienţi internaţi la ATI, 87 sunt nevaccinaţi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Din totalul pacienţilor internaţi, 52 sunt minori, toţi fiind internaţi în secţii, cu 3 mai puţini faţă de ziua anterioară.

Până sâmbătă, 67.161 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat.

În ultimele 24 de ore nu au fost raportate de către INSP decese.