• Bill Gates susține că SK Bioscience ar putea produce milioane de doze de vaccine până în luna iunie a anului viitor.
  • Gates încearcă să coopereze strâns cu Coreea de Sud, a declarat, duminica, biroul prezidențial din Seul.
  • Gates spune că investițiile în fabricile din întreaga lume pot asigura că, regiunile din afara SUA nu vor rămâne în urmă în goana după vaccinurile Covid-19.

SK Bioscience, compania farmaceutică sud-coreeană susținută de Bill Gates, poate fi capabilă să producă 200 de milioane de doze de vaccin contra coronavirusului până în luna iunie a anului viitor, a declarat fondatorul Microsoft într-o scrisoare adresată președintelui sud-coreean Moon Jae-in, scrie Bloomberg.

Gates încearcă să coopereze strâns cu Coreea de Sud, a declarat, duminica, biroul prezidențial din Seul, citând scrisoarea din 20 iulie.

Totodată, în aprilie, Casa Albastră a anunțat că miliardarul american și Moon Jae-in au vorbit la telefon despre echipa responsabilă de combaterea virusului și dezvoltarea unui vaccine.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP

Lumea se află într-o cursă contracronometru pentru a elabora un vaccin care ar putea proteja oamenii împotriva unui virus care continua să facă ravagii în economia globală. Prin urmare, Gates spune că investițiile în fabricile din întreaga lume pot asigura că, regiunile din afara SUA nu vor rămâne în urmă în goana după vaccinurile Covid-19.