• Bill Gates a primit prima doză a vaccinului împotriva Covid-19
  • Fondatorul Microsoft le-a mulțumit tuturor celor implicați în dezvoltarea vaccinului
  • „Am primit prima doză și mă simt grozav”, a scris Bill Gates

Bill Gates, fondatorul Microsoft, și susținător al vaccinurilor de multă vreme, s-a imunizat săptămâna această, potrivit unei postări de pe contul personal de Twitter.

Bill Gates, prin fundația sa Bill & Melinda Gates Foundation, a finanțat cercetarea medicală și dezolvtarea programelor de vaccinare ani la rând, iar în ultimele luni și-a expriamt convingerea asupra eficacității serului împotriva Covid-19.

Săptămâna aceasta, miliardarul a primit prima doză a vaccinului. El a mulțumit tuturor celor implicați în dezvoltarea vaccinului și a notat că se simte grozav.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil să primesc vaccinul împotriva Covid-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și ma simt grozav. Mulțumesc tuturor cercetătorilor, participanților la etapele de testare, autorităților și lucrătorilor medicali din prima linie care ne-au ajutat să ajungem în acest punct”, a scris Bill Gates, pe Twitter.

Fundația sa a investit 400 de milioane de dolari într-un program pentru combaterea pandemiei, care a avut drept țintă accelerarea dezvoltării vaccinurilor, dar și asigurarea distribuției echitabile, la nivel global, de teste, medicamente și vaccinuri.