• Vaccinul Moderna a avut diverse reacţii adverse uşoare, precum dureri de cap, oboseală sau dureri la nivelul zonei injectate
  • Dacă ai intervenții estetice de acest fel, după administrarea vaccinului pot să apară umflături la nivelul feței


Ştii deja că vaccinul Moderna a avut diverse reacţii adverse uşoare, precum dureri de cap, oboseală sau dureri la nivelul zonei injectate. Dar să ştii că botoxul și vaccinul Moderna nu fac casă bună împreună. Trebuie să îți spun că dacă ai intervenții estetice de acest fel, după administrarea vaccinului pot să apară umflături la nivelul feței.

Medicii şi-au dat seama despre aceste efecte pe care le poate avea vaccinul de la Moderna anti-covid, după ce trei persoane au întampinat această problemă. Desigur, toate cele trei aveau astfel de intervenţii estetice.

Una dintre paciente a avut astfel umflături și în trecut, după ce s-a vaccinat antigripal. Doctorii spun ca umflăturile se pot retrage după administrarea unui tratament cu steroizi și antihistaminice. Botoxul este cea mai populară intervenție în România. Românii cheltuie anual 130 milioane de euro pe tratamente estetice.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT