• Tot mai multe persoane se îmbolnăvesc de COVID-19 după prima doza de vaccin.
  • 170.000 de români sunt programați prin medici de familie.
  • Mai puțin de 30.000 de oameni se vaccinează, din lipsă de vaccin.

Campania de vaccinare continuă așa cum ne-a obișnuit. În incertitudine. Acum aflăm că tot mai multe persoane se îmbolnăvesc de COVID-19 după prima doză de vaccin.

Dacă te infectezi cu SARS-CoV-2 după ce ai făcut prima doză de vaccin, va trebui să reiei schema completă de vaccinare. Însă, numai după două luni de la vindecare, dar acest lucru depinde mult de severitatea bolii între cele două doze.

Sunt mulți oameni care nu se pot înscrie prin intermediul medicilor de familie. Ce poți face


170.000 sunt programați prin medici de familie. Există și alte alternative de programare în afara situației în care trebuie să apelăm la medicul de familie. Există un manual de utilizare a platformei informatice disponibil pe platformă. Și există și tutoriale prin care se se explică modalitatea de programare.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Mai puțin de 30 de mii de oameni se vaccinează pe zi

Nu mai avem vaccin, așa că, au fost reprogramați peste o sută de mii de oameni. Sunt mai mulți oameni care primesc a doua doză și mai puțini care primesc prima doza. De îndată ce vom primi vaccin lucrurile se vor regla, iar Valeriu Gheorghiță spune ca obiectivul de a trece în etapa a treia în aprilie se menține.