• Într-un singur județ din România nu a fost înregistrat niciun deces provocat de coronavirus
  • În Brăila, nicio persoană diagnosticată cu Covid-19 și internată nu a decedat
  • Județul Brăila a înregistrat până acum 47 de cazuri de infectare cu Covid-19

Te întrebai dacă există vreun județ în țară fără nicio persoană decedată din cauza Covid-19? Da, există. Brăila este singurul județ din România în care nicio persoană diagnosticată cu Covid-19 și internată nu a decedat, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

„De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 150 de pacienţi. Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 2.212 de persoane. Alte 99.349 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală“, a comunicat, miercuri, GDS.

În Brăila, până acum, au existat 47 de cazuri de infectare cu coronavirus. Județul din România cu cele mai puține cazuri este Vâlcea, unde au fost infectate 37 de persoane.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Până acum (miercuri, 10 iunie), 1.360 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat“, a mai transmis GDS.