• Producătorii de vaccinuri anti-covid 19 au făcut estimări de câștig pentru 2021
  • Pfizer se așteaptă la 30 de miliarde de dolari pe care îi imparte cu BioNTech
  • Moderna estimează vânzări de aproape 20 de miliarde de dolari
  • Johnson&Johnson își propune să livreze cel puțin 1 miliard de doze în acest an
  • AstraZeneca prevede un câștig de aproape 3 miliarde de dolari

Vaccinurile anti-COVID promit revenirea la o viața normală. Ele au creat o piață globală în valoare de zeci de miliarde de dolari.

Vânzările anuale sunt în creștere, iar companiile producătoare de seruri au făcut estimări de câștiguri pentru anul acesta. Prețul acțiunilor se modifică și sunt pe plus și acolo. De exemplu cei doi fondatori ai BioNTech au devenit multimiliardari anul trecut, când potențialul vaccinului și acordul cu Pfizer le-au crescut acțiunile.

Companiile Pfizer/BioNTech se așteaptă la un câștig total de 30 de miliarde de dolari în 2021 pe baza tranzacțiilor actuale. Pfizer împarte costurile și marjele de profit în mod egal cu BioNTech și se așteaptă să câștige fiecare câte 15 miliarde de dolari. Moderna a declarat că se așteaptă la vânzări de aproape 20 de miliarde de dolari. Compania Jhonson Jhonson își propune să livreze cel puțin 1 miliard de doze în acest an, ceea ce ar genera 10 miliarde de dolari. Estimarea de câștig făcută de AstraZeneca este undeva la 3 miliarde de dolari.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID