Cele mai importante măsuri de protecție împotriva Covid-19. 5 elemente care ajută la prevenirea îmbolnăvirii, promovate de Google

Cele mai importante măsuri de protecție împotriva Covid-19. 5 elemente care ajută la prevenirea îmbolnăvirii, promovate de Google Sursă foto: Google
  • Cele mai importante măsuri de protecție împotriva Covid-19 le poți învăța de la Google.
  • Google folosește „Google Doodle“ pentru a sublinia importanța purtării măștii de protecție.
  • Pe homepage-ul motorului de căutare vei vedea că literele respectă distanțarea socială.

Google te învață măsurile de protecție împotriva Covid-19 prin intermediul „Google Doodle“. Mai exact, pe homepage-ul motorului de căutare vei vedea că literele cuvântului „Google“ respectă distanțarea socială și poartă mască de protecție.

Literele au picioare, sunt îndepărtate una de cealaltă în încercarea de a demonstra distanțarea socială, iar „pe față“ au măști de protecție de diverse culori. În plus, dacă vei da click pe animație, dincolo de mesajul „Purtați mască. Salvați vieți“, vei fi introdus într-o pagină care îți prezintă ghidul pentru prevenirea bolii, unde există sfaturi suplimentare. Acolo vei vedea cele cinci elemente prin care poți ajuta la oprirea coronavirusului.

Uite cele mai importante măsuri de protecție împotriva Covid-19:

MÂINILE, printre cele 5 elemente care ajută la prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus – Spălați-le des!

COTUL – Tușiți în el!

FAȚA – Nu o atingeți!

SPAȚIUL – Păstrați distanța sigură!

ACASĂ – Rămâneți acasă!

Cele mai importante măsuri de protecție împotriva coronavirusului, promovate de Youtube și Google Maps

De asemenea, Google folosește și alte platforme pentru a evidenția importanța respectării celor mai importante măsuri de protecție împotriva Covid-19 – YouTube și Google Maps. Pe YouTube ți se va aminti că purtarea măștii este o modalitate simplă de a reduce transmiterea Covid-19 cu 80%. Acolo vei fi încurajat: „Fă-o pentru ei. Fă-o pentru tine. Fă-o pentru noi toți“.