• Odată ce ajungi în sfârșit la destinație în vacantă și te îndrepți la hotel, primul lucru pe care îl faci când intri în camera ta este să sari pe acel pat, însă nu știi cate lucruri murdare sunt în acea cameră.
  • Totul pare strălucitor și curat. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea să nu fie așa cum par.
  • De fapt, aceste camere sunt folosite de sute de mii de oameni, prin urmare, s-a dovedit că, conform multor investigații, sunt pline de bacterii și germeni.

Odată ce ajungi în sfârșit la destinație în vacantă și te îndrepți la hotel, primul lucru pe care îl faci când intri în camera ta este să sari pe acel pat, însă nu știi cate lucruri murdare sunt în acea cameră.

Însă trebuie sa ai în vedere care sunt cele 5 cele mai murdare lucruri pe care nu ar trebui să le atingi într-o cameră de hotel:

Fețele de pernă

Chiar și în propria ta casă dulce, fețele de pernă ar trebui schimbate în fiecare zi! Așadar, nu este o exagerare că în hoteluri, fețele de pernă trebuie schimbate după fiecare oaspete. Este foarte evident că bacteriile, uleiurile și reziduurile din produsele de îngrijire a pielii și a părului ajung pe fața de pernă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Din fericire, odată ce ați făcut o rezervare la un hotel, motel sau orice alt tip de cazare, personalul hotelului se asigură că vă curăță camera și schimbă cearșafurile de pat, inclusiv fețele de pernă înainte de a ajunge.

Cu toate acestea, fetele de pernă sunt încă cel mai murdar lucru pe care îl poți atinge vreodată într-o cameră de hotel. Potrivit unei investigații a emisiunii Today din 2014, camerele ascunse au dezvăluit o practică comună de schimbare a patului în rândul femeilor de serviciu.

Au făcut o treabă destul de bună la schimbarea celorlalte așternuturi, dar când a venit vorba de pernele murdare, le-au pus deoparte pe scaunul de lângă pat în timp ce schimbau cearșafurile și apoi le-au pus la loc din nou.

Telecomanda tv din camera de hotel

Îți amintești ultima dată când ai dezinfectat telecomanda televizorului? Ei bine, cred că știi răspunsul tău. Nu-ți face griji, nu ești singurul. Cu toții avem cumva tendința de a ignora acest pas important și ghici ce? Oamenii care fac curățenie în camere de hotel fac la fel!

Un microbiolog a luat probe de pe diverse articole pe care le poți găsi în camerele de hotel și a constatat, în mod surprinzător, că toate telecomenzile din fiecare cameră sunt clasificate ca fiind pline de bacterii și germeni.

După câteva analize în laborator, microbiologul a descoperit că telecomenzile pot colecta, de fapt, tot felul de contaminanți și bacterii brute și potențial periculoase, inclusiv E.Coli.

Microbiologul a mai adăugat că pe telecomandă s-a găsit și contaminare fecală, ceea ce poate fi interpretat doar prin faptul că cineva a folosit toaleta și, evident, a ieșit direct de la toaletă la televizor fără să se spele pe mâini.

Lecția pe care ar trebui să o înveți: când te afli într-o cameră de hotel, să nu atingi telecomanda televizorului înainte de a o dezinfecta!

Pilotă

Există mulți oameni pe această planetă care se comportă într-un mod foarte ciudat. De exemplu, nu ar păși niciodată în camera de hotel fără să aducă pături suplimentare pe care să le poată folosi.

CNN a efectuat o investigație în această chestiune și a dezvăluit un fapt foarte urât și dezgustător, dar șocant! Cuverturile de pat sau pilotele se schimbă doar de 4 ori pe an și uneori nu se schimbă deloc. Așadar, imaginează-ți cât de murdare pot fi aceste cuverturi!

Așa că, ar trebui să ai mereu în vedere că nu tot ce strălucește este aur!
Data viitoare când ești dispus să rezervi un bilet de avion și să mergi să-ți petreci vacanța într-un loc frumos, nu uita să iei o pătură curată suplimentară pe care o poți folosi în camera de hotel!

Pahare și căni

Serios și fără exagerare, trebuie să eviți complet folosirea acelor pahare descoperite pe care le găsești în camera de hotel, dacă nu vi se dau acele pahare individuale învelite în plastic, pe care majoritatea hotelurilor le folosesc acum, din fericire! Mai multe investigații au scos la iveală mai multe obiceiuri de curățenie foarte dubioase ale menajerelor care au fost surprinse de camerele ascunse.

Majoritatea doar clăteau paharele fără să le spele și apoi le ștergeau cu un prosop, și mai rău, pulverizau produse de curățare pentru a le împrospăta puțin. Fă-ți ție și sănătății tale o mare favoare și stai departe de aceste obiecte!

Telefonul din hotel

O, da, crezi sau nu, dar serios, telefonul din room service este, de asemenea, unul dintre cele mai murdare și mai pline de germeni obiecte dintr-o cameră de hotel pe care cu siguranță ar trebui să eviți să-l atingi!

Dacă simți că trebuie să îl utilizezi, vei dori să îl cureți mai întâi cu șervețele dezinfectante sau cu spray, deoarece, după cum probabil știi deja, telefonul seamănă foarte mult cu telecomenzile TV. Ambele lucruri sunt cele mai atinse și din păcate, rar sunt implicate în rutinele zilnice de curățare.

Știm că, indiferent cât de mult ai încerca, este dificil să eviți toți germenii și bacteriile existente în astfel de locuri precum hotelurile, dar totuși poți fi mai precaut când intri în contact cu aceste lucruri!