• Reduce timpul de producție pentru un flacon cu ser de la 110 zile la 60
  • Ursula Von Der Leyen a vizitat fabrica de vaccin Pfizer din Belgia
  • Ursula Von Der Leyen vrea să fie vaccinată 70% din populația UE până în iulie
  • Pfizer va livra 250 de milioane de doze până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru

Uniunea Europeană o să aibă suficient vaccin ca să ajungem la imunitatea de masă. Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a vizitat o fabrică Pfizer din Belgia și a primit vești bune. Albert Bourla, CEO Pfizer, spune că numărul livrărilor va fi mai mare decât cel din contract, grație unei tehnologii noi, care reduce timpul de producție pentru un flacon cu ser, de la 110 zile la 60. În plus, linii de ambalare de mare viteză permit predarea mai rapidă a vaccinului.

Albert Bourla, CEO Pfizer: „Suntem cu adevărat pe drumul cel bun pentru a depăși angajamentele stabilite și vom livra 250 de milioane de doze până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru, o creștere de patru ori, repet, de patru ori, a cantității convenite în primul trimestru.”

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene: „Cu eforturile uriașe ale BioNTech, Pfizer și accelerarea livrării lor de vaccin,Sunt acum încrezătoare că vom avea suficiente doze pentru a vaccina 70 la sută din populația adultă din Uniunea Europeană deja în iulie.Și această tehnologie de pionierat ne vezi aici ne va ajuta cu asta.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT