• Restricțiile persistente au afectat industriile din China.
  • Centre economice majore precum Zhengzhou și Guangzhou se confruntă cu focare.
  • China, care a declarat în repetate rânduri că nu se va clinti de la politica sa privind COVID, chiar dacă închiderile în masă și restricțiile afectează economia.

China se străduiește să controleze epidemia bruscă de infecții COVID-19 în cel mai scurt timp posibil, a declarat miercuri comisia de sănătate în primele sale comentarii de la cel de-al 20-lea Congres al Partidului Comunist, în timp ce cazurile cresc în marile orașe.

China ar trebui să se țină neabătut de politica sa dinamică zero-COVID, a declarat Comisia Națională de Sănătate. China, care a declarat în repetate rânduri că nu se va clinti de la politica sa privind COVID, chiar dacă închiderile în masă și restricțiile afectează economia, a înregistrat aproape 3.000 de cazuri marți.

Centre economice majore precum Zhengzhou și Guangzhou se confruntă cu focare, iar alte câteva orașe au aplicat restricții stricte și teste în masă care afectează milioane de persoane.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

China ar trebui să respecte neabătut linia directoare generală de prevenire a cazurilor de COVID intrate în țară și a resurgenței interne, precum și politica sa dinamică de zero-COVID, și să se străduiască să oprească focarele bruște de COVID în cel mai scurt timp și cu cele mai mici costuri”, a declarat autoritatea sanitară.

Restricțiile persistente au afectat industriile din China, de la producătorii de automobile la producătorii de telefoane mobile, și s-au răspândit în întreaga lume, multe companii acuzând blocările și întreruperile de aprovizionare cauzate de acestea pentru vânzările și profiturile scăzute.