• CNAS scoate din nou la concurs 36 de posturi de directori generali în casele județene de sănătate
  • Termenul limită de depunere a dosarelor este 4 iunie, la ora 14.30.
  • Toți cei cinci candidați care au promovat examenul scris au promovat și proba de interviu

Casa Națională de Asigurări de Sănătate scoate din nou la concurs 36 de posturi de director general în casele județene de sănătate.

Potrivit CNAS, este vorba de posturile de directori generali din județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Mureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, Casa de Asigurări a Municipiului București, Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești.

Proba scrisă va avea loc în data de 16 iunie 2021, ora 10.00.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Termenul limită de depunere a dosarelor este 4 iunie, la ora 14.30.

La ultimul concurs organizat de CNAS, la casele de asigurări de sănătate din județele Maramureș, Iași, Cluj, Tulcea și Bistrița Năsăud au fost ocupate posturile vacante de directori generali.

Potrivit biroului de presă al instituției, dintre cei 60 de candidați care și-au depus dosarele, în urma verificării criteriilor de participare au fost admiși pentru susținerea probei scrise un număr de 54 de candidați.

Pentru susținerea probei scrise, doar 33 de candidați s-au prezentat, în data de 6 mai, în Amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență. Proba de interviu a fost susținută de către cei cinci candidați care au promovat proba scrisă, în data de 12 mai, la sediul CNAS.

În urma susținerii probei de interviu, toți cei cinci candidați au promovat examenul.