• Băieţelul a suferit două operaţii de urgenţă şi se află în stare critică după ce a înghiţit cinci bile magnetice
  • Iniţial, copilul s-a plâns de dureri de stomac, iar medicii au crezut că are apendicită
  • Rămâne neclar cum a înghiţit băiatul bilele magnetice, deoarece familia sa susţine că nu le are în casă, iar copilul nu are TikTok

Ellis Tripp, un copil în vârstă de 11 ani, din Worcester, luptă pentru viaţa sa după ce a înghiţit bile magnetice, încercând o provocare de pe TikTok în care oamenii se prefac că îşi fac piercing la limbă, scrie Daily Mail, citat de Mediafax

Băieţelul a suferit două operaţii de urgenţă şi se află în stare critică după ce a înghiţit cinci bile magnetice.

Iniţial, copilul s-a plâns de dureri de stomac, iar medicii au crezut că are apendicită. Au observat apoi că apendicele era în regulă, iar în timpul unor analize o bilă magnetică s-a lipit de unul din instrumentele cu ajutorul cărora cercetau cauza durerii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Rămâne neclar cum a înghiţit băiatul bilele magnetice, deoarece familia sa susţine că nu le are în casă, iar copilul nu are TikTok.

Ellis a ajuns la spitalul pentru copii din Birmingham, vineri, unde i-au fost scoase trei bile magnetice. A avut apoi o altă operaţie istovitoare de şase ore sâmbătă, când chirurgii au fost nevoiţi să-i taie 5 centimetri din intestin pentru a scoate ultimii doi magneţi.

Mama sa, Amy Clarke, în vârstă de 31 de ani, i-a îndemnat pe ceilalţi părinţi să scape de bilele magnetice din case, susţinând că provocarea TikTok „l-ar fi ucis pe copil dacă ar mai fi fost lăsat acasă”.

Este un coşmar. Această nebunie TikTok l-ar fi putut ucise dacă ar mai fi lăsat. Vă rog discutaţi cu copiii voştri şi spuneţi-le cât de periculoase sunt. Bilele sunt mortale dacă sunt înghiţite,” a scris femeia pe Facebook.

Bunica lui Ellis, Sue Davies, în vârstă de 50 de ani, a spus, la rândul ei, că profesorii de la şcoala lui Ellis găsiseră şi la alţi elevi bile magnetice. Ea a spus că medicii sunt îngrijoraţi, în condiţiile în care Ellis este al cincilea copil într-o săptămână tratat după înghiţirea bilelor magnetice.