• Statele Unite ale Americii ar trebui să fie pregătite să distribuie un vaccin anti-coronavirus până la 1 noiembrie „doar în cazul în care“ unul este gata, a spus medicul chirurg general din SUA, Jerome Adams.
  • Melbourne, Australia, va rămâne în lockdown strict până cel puțin pe 28 septembrie, în ciuda scăderii numărului de noi cazuri de Covid-19.
  • India a raportat 90.632 de noi cazuri de Covid-19 duminică – cel mai mare record de infecții într-o singură zi de când pandemia a lovit țara.

India înregistrează peste 90.000 de cazuri noi de Covid-19

India a raportat 90.632 de noi cazuri de Covid-19 duminică – cea mai mare creștere a numărului de infecții într-o singură zi. Numărul total al cazurilor din țară se ridică acum la 4.113.811, cu 70.626 decese.

Cu aceste cifre, India este pe cale să devină țara cu al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus. Sâmbătă, Brazilia a înregistrat 4.123.000 de cazuri în total, cu doar 9.189 mai multe decât India.

Melbourne va rămâne în lockdown, în ciuda scăderii numărului de cazuri de Covid-19

Orașul australian Melbourne va rămâne în lockdown strict până cel puțin pe 28 septembrie, în ciuda numărului zilnic de cazuri noi de Covid-19, care scade treptat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Restricțiile vor fi eliminate doar dacă media cazurilor noi în 14 zile va fi cuprinsă între 30-50.

Chirurgul general din SUA transmite americanilor să fie pregătiți pentru vaccinul anti-Covid-19 până în noiembrie „pentru orice eventualitate“

Statele ar trebui să fie pregătite să distribuie un vaccin împotriva coronavirusului până la 1 noiembrie „doar în cazul în care“ unul este gata, a spus medicul chirurg general din SUA, Jerome Adams.

„Am spus întotdeauna că suntem plini de speranță pentru un vaccin până la sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor. Acestea fiind spuse, nu este vorba doar de a avea un vaccin sigur și eficient – este vorba despre a fi gata să îl distribuim“, a spus Adams într-un interviu.

Coreea de Sud raportează cel mai mic număr total zilnic din ultimele trei săptămâni

Coreea de Sud a înregistrat 168 de noi cazuri de Covid-19 sâmbătă, asta însemnând cele mai scăzute cifre de la 15 august, potrivit Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (KCDC) din țară.

Statul a avut o creștere a numărului de infecții luna trecută, cauzată parțial de un focar de la Biserica Sarang-jeil din Seul, cu 1.156 de cazuri confirmate. Alte 510 cazuri au fost legate de mitingurile anti-guvernamentale din Seul, care au avut loc pe 15 august.