Coronavirus în lume LIVE UPDATE, 22 iulie: SUA a semnat cu Pfizer pentru 100 de milioane de doze de vaccin COVID-19

Coronavirus în lume LIVE UPDATE, 22 iulie: SUA a semnat cu Pfizer pentru 100 de milioane de doze de vaccin COVID-19 Sursa Foto: Profimedia
  • În prezent, la nivel mondial, sunt 15 milioane de cazuri confirmate cu COVID-19.
  • 8.47 de milioane sunt vindecați.
  • 617 mii au murit din cauza coronavirusului.
  • SUA a semnat un contract cu Pfizer pentru 100 de milioane de doze de vaccin COVID-19.
  • Cetățenii din Tokyo vor sta acasă pentru patru zile, într-un weekend prelungit, pentru a ajuta autoritățile să se lupte cu noile cazuri de COVID-19.

SUA a semnat un contract cu Pfizer pentru 100 de milioane de doze de vaccin COVID-19

Ministrul Sănătății și al Serviciilor Sociale, Alex Azar, a declarat pentru Fox News: „Tocmai am semnat un contract cu Pfizer pentru producția a 100 de milioane de doze de vaccin COVID-19. Aceasta va începe în decembrie, cu posibilitatea de a cumpăra încă 500 de milioane de doze. Acestea trebuie să fie sigure și eficiente”.

17.000 de kituri de testare COVID-19 false au fost confiscate de poliție în 77 de țări

Polițiștii au confiscat 17.000 de kituri de testare COVID-19 false în raziile organizate pentru depistarea traficului cu mâncare și băuturi.

Oficialii au confiscat produse contrafăcute în valoare de 40 de milioane de dolari, în 77 de țări. 407 persoane au fost arestate în operațiunea care a avut loc în perioada Decembrie 2019 – Iunie 2020, au spus oficialii Interpol.

Tokyo: Yuriko Koike, Guvernatorul Tokyo, le-a solicitat cetățenilor să stea acasă pentru 4 zile

Pentru a putea combate numărul tot mai mare de cazuri noi de coronavirus, Guvernatorul Tokyo le-a solicitat oamenilor să rămână în case pentru un weekend prelungit de 4 zile.

„Infecțiile nu se răspândesc doar printre persoanele tinere, ci și printre cei de vârstă mijlocie și cei bătrâni”, a declarat Yuriko Koike.